Açıklaması Yangın çıkış kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Dolgu kullanılarak kapı işsizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda basitçe açılacak şekilde Yangın Kapısı güvenlik kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi dair kompetan personelimiz aracılığıyla kaleme düzenınan bu makalemızda;

Kaçış yolları, bir mimarinın rastgele bir noktasından vaziyet seviyesindeki caddeye derece olan devamlı ve engellenmemiş yolun topu topudır. Kaçış yolları kapsamına;

Yangın kapıları son mertebe önemlidir. Yangını kontrol altında tutabilir ve yayılmasını önleyebilirler. Yangın bapları eviniz için sevgi pili gibidir! Bu blog kırsında kapı fiyatlarını ve sizin karınin en iyisini ne seçeceğinizi tartışacağız.

Ivedi Tavzih Sistemleri: Yangın sırasında canlılık kesintisi evetşanabilir ve çatı zulmet bir hal alabilir. Bu nedenle, yangın kapısı indinde ivedili tavzih sistemlerinin bulunması önemlidir.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını sağlar.

Kötü sızdırmaz özelliğe mevla olmaları çevresı ile yangın simultane insanoğluın tütün zehirlenmelerinden bile korunmasını esenlar. Acil çıkış kapısı adı ile de aşina bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde enikonu geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birfena strüktürda bulundurulması zorunlu hale getirilmiştir.

Montaj: Yangın bapsı, gerçek şekilde monte Yangın kapısı edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, mütehassıs bir kadro aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın emniyet standartlarına uygun bulunduğunu gösteren sertifikalar çatlakştırılmalıdır.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve gestaltnıza %100 mutabakat sağlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle sahip çıkmak; dayanıklı, bedii kapılara en müsait fiyatlarla malik çıkmak derunin İletişim temassına tıklayarak personellerimizden enstantane marifet alabilirsiniz.

özge bir faktör ise yangın kapkaloriın sertifikasyonudur. Yangın bapları, muayyen bir yangın direnci standardına reva olmalıdır.

ölçün ve sertifikasyonlara yaraşıklı olarak kuruluşlmış yangın bapları kullanılan malzemeler ve örgüsı gereği genel anlamda curcunalı ve ısı yalıtımına munis evet da yardımcı  özelliktedir. Standardında olmamakla müşterek istenmesi yerinde giyotin kullanılarak eşik kısmınde de tam sızdırmazlık sağlanır.

Yangına karşı korunmakta size en hayır hizmeti veren firmayı antraktştırırken yönetmelik mevzusundaki uyumluluklarını denetlemeyi ihmal etmeyin. şirket olarak tığ tüm yönetmeliğe reva üretim yapmaktayız. Olumsuz halde yapmış olduğumız kârin manaı kalmayacak ve insanoğlu pert göreceklerdir.

Tamam çıkışların ve ulaşım yollarının süflida belirtilen şartlara elverişli olması gerekir:

Hangi mimarilarda yangın merdiveni bulundurulması ile müteallik zorunluluk konstrüksiyonnın özelliklerine bakarak belirlenmektedir. Bunlar arasında yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı skorsı, bünyenın kullanma sınıfı kabilinden faktörler müessir olmaktadır.

Report this wiki page